MosDecor bliver forhandler af Verdissimo produkter

Oprettet d.

MosDecor bliver forhandler af Verdissimo produkter

Det er med stor fornøjelse at vi hos MosDecor er blevet forhandler af Verdissimos produkter her i Danmark. Vi er glade for at kunne levere deres smukke produkter til både private og virksomheder herhjemme. 

Hvem er Verdissimo

Verdissimo er verdens største producent af indendørs træer, indendørs planter og blomster. Det fantastiske ved deres produkter er at de tager ægte, træer, planter og blomster og behandler dem med deres specielle, uskadelige præserveringsvæske, således at hverken træer, planter eller blomster behøver vandingen eller vedligeholdelse, mens de samtidig holder sig flotte i mange år. 

Et oplagt alternativ til kunstige planter

Verdissimos produkter er oplagte alternativer til kunstige planter, da de er lavet af planter og trøer fra den ægte natur og derfor ikke indeholder nogen plastik eller kunststoffer, men du behøver stadig ikke vande dem og vedligeholde dem. Vi kalder dem derfor naturtro kunstige planter og kontorplanter

Hvis man derfor ønsker at invitere naturen indenfor og skabe et grønt miljø, er det oplagt at benytte Verdissimos produkter istedet for f.eks. kunstige planter, der jo består af enten plastik eller kunstfibre. Verdissimos produkter kan også være godt alternativ til levende planter, hvis man ønsker noget der er ren natur, men uden at skulle bruge tid og penge på at vande og vedligeholde det.

Find ud af mere

Se mere om produkterne på siden her, hvor du pgså kan besøge vores webshop eller kontakt os endelig for mere information på info@mosdecor.dk.