Indendørs træer - uden vedligeholdelse

Gå på opdagelse blandt vores flotte indendørs træer, der er 100 % vedligeholdelsesfri.

Vores indendørs træer er præserverede og kræver derfor hverken sol eller vand. Præserveringen sikrer tilmed en forventet holdbarhed på minimum 5 år.

Lad os hjælpe dig med at skabe en fantastisk grøn arbejdsplads med smukke indendørs træer – uden faste månedlige udgifter og vedligeholdelsesopgaver.  Læs mere nedenfor eller kontakt os allerede nu på enten mail: info@mosdecor.dk eller telefon 22960053 for at høre mere. 

Indendørs træer til skygge

store indendørs træer

Kunstige træer indendørs

Nemme indendørs træer – præserveret til smuk holdbarhed

Vores indendørs træer har gennemgået en særlig præserveringsproces, som gør dem i stand til at stå skarpt helt uden kontinuerlig pleje. Det kalder vi nemme indendørs træer.

Kontakt os gerne for rådgivning til at vælge de flotteste indetræer. Vi hjælper dig med at gøre dit kontormiljø grønt og levende – og sørger for, at du slipper for bekymringer om vanding og andet vedligehold.

Bonsai træ indendørs

Smukke grønne træer til indendørs brug

Det er fantastisk at opleve, hvordan blot nogle få store grønne træer kan forvandle et indendørs kontormiljø til det bedre. Træerne giver liv og atmosfære, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Giv arbejdspladsen eller hjemmet et skud grøn energi – og slip for bekymringer om løbende udgifter og vedligehold.

Mange fordele ved præserverede indendørs træer

 • 100 % naturlige - ingen plastik eller kunstfibre
  • Alle præserverede indendørs træer er baseret på ægte natur – de indeholder ingen plastik eller kunststoffer. Selvom produkterne præserveres og undergår en stabiliseringsproces, indebærer denne proces ingen kunstige elementer. Planterne indeholder ikke syntetiske fibre, som kunstige træer og planter gør.
    
 • Skabt til at holde i årevis
  • Gennem den unikke præserveringsproces med naturlig glycerin erstattes fugtigheden i træet med præserveringskomponenten. Det gør, at det holder på fugten og derved ser smukt ud i mange år.
    
 • Omkostningseffektive
  • Vores præserverede indendørs træer holder sig flotte længe, hvilket betyder sjælden udskiftning. Der er derfor ingen løbende omkostninger til, at nogen f.eks. skal komme og vande træerne.
    
 • Lette at vedligeholde og installere – fleksibel placering
  • Træerne kræver ingen lys og vanding og kan derfor benyttes steder, hvor normale træer vil have svært ved at overleve. Det gør dem lette at arbejde med – og endnu lettere at nyde.
    
 • Perfekte på kontoret, restauranten og mange andre steder
  • Med vores smukke indendørs træer kan du skabe flotte naturmiljøer på f.eks. arbejdspladsen, i restauranten, i salonen etc. – men uden arbejdet og omkostningerne til vedligeholdelse.
    
 • De vokser ikke
  • Præserveringsprocessen stopper de biologiske processer og gør, at træerne ikke vokser og derfor ikke ændrer udseende eller visner.
    
 • De er ikke giftige
  • Alle træerne er skabt til at være i daglig kontakt med mennesker og udgør ingen sundheds- eller allergirisiko. 

Store indendørs træer

Træ indendørs i krukke

Find ud af mere 

Hvis du ønsker at høre mere om vores præserverede træer og planter og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med et smukt grønt interiør er du meget velkommen til at kontakte os på enten mail: info@mosdecor.dk eller telefon 22960053

Vi har også en række naturtro kunstige planter og træer til salg i shoppen.

Læs om præserveret mosmosvæg pris og plantvæg indendørs her.