Unik indretning med moskugler

Der er ikke noget som et grønt strejf af natur indenfor, og med vores moskugler tilbyder vi en anderledes måde at invitere naturen indenfor. De kan både lofthænges eller placeres i stativ som et smukt alternativ til f.eks. en plante. 

Se også vores mosbilleder for ekstra inspiration til grøn moderne kontorindretning

 

En masse grønne moskugler hænger fra loftet i restaurant

Hvad koster moskugler?

Prisen på moskuglerne afhænger af størrelse og mostyper. Se priserne ved at klikke på de forskellige moskugler herunder.

Priser fra 2.875 kr. inkl. moms

Priser fra 2.375 kr. inkl. moms

Priser fra 3.500 kr. inkl. moms

God akustik med moskugler

Udover at være smukke bidrager moskuglerne også til god akustik og er en god løsning til steder hvor der f.eks. er større vinduespartier eller vægpladsen er optaget af f.eks. produktdisplays.

Ingen vedligeholdelse

Ligesom med vores andre moskreationer kræver moskugler ingen vanding eller vedligeholdelse. De er antistatiske og tiltrækker ikke støv og falder lidt støv på dem er de lette at støve af med en støvkost.

Specialdesign

Som med alle vores mosvægge og moskreationer tilbyder vi naturligvis også at lave moskugler på specialmål. Har du nogle specielle ønsker til mulige moskugler så tag fat i os på info@mosdecor.dk eller telefon 22960053 og høre mere om hvordan vi kan hjælpe.