Få et unikt firmalogo i mos

Vil du gerne have at dit firmalogo skiller sig ud? Måske understreger en grøn profil?

Så kan et logo i mos være en løsning, da det er anderledes, ikke kræver vedligeholdelse og har en naturlig grøn profil.

Vi har lang erfaring med at lave logoer i mos og kan hjælpe med at lave dem i forskellige størrelser, former og farver - så det passer præcis til kundens ønske.

Priser

Priserne for et logo afhænger af flere faktorer såsom størrelse, mostype, design, kompleksitet etc., men starter fra ca. 2.000 kr. ex. moms. 

Find ud af mere

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på info@mosdecor.dk eller via vores kontaktformular for at høre mere om vores løsninger.

 

 

 

Firmalogo i rensdyrmos

Et logo i rensdyrmos giver et dejligt organisk udtryk og laves i mange forskellige nuancer, mix og størrelser. Kan laves med eller uden ramme.

Bæredygtig firmalogo i mos

Firmalogo lavet af rensdyrmos i forskellige farver

 

Firmalogo i pudemos

Pudemos er et smukt materiel, der giver et blødt og organisk udtryk. Samtidig bidrager pudemos også til god akustik. Vi kan lave logoer i pudemos i næsten alle størrelser og design samt med eller uden rammer.

Firmalogo i mos

Firmalogo i pudemos

 

Mosbogstaver

Vi laver også mosbogstaver, der f.eks. kan bruges som logo eller som en anderledes måde at udtrykke f.eks. sin virksomheds pay-off, slogan etc.  Mosbogstaverne kan laves i forskellge typer mos og størrelser samt med eller uden ramme.

Firmaskilt i mos

Firmaskilt lavet af rensdyrmos

Mosvæg med firmalogo

Vi laver også logoer og skilte, hvor vi monterer dem på en smuk baggrund af mos. Det kan f.eks. være en god måde til at understrege sin virksomheds grønne profil eller bare en lidt anderledes måde til at invitere naturen indenfor

Mosvægge med logo

 

Mosvægge med firmalogo

Mosvæg med firmalogo i akryl

Mosvægge i mosmix med firma logo i træ