Firmalogo i mos - Dekorér arbejdspladsen med naturen

Med dit firmalogo i mos, kan du skille dig ud, være noget, folk husker, og endda  understrege virksomhedens grønne profil. Det er en æstetisk og inspirerende måde at tage naturen med indenfor på kontoret, som derudover bidrager til det gode arbejdsmiljø.
Det er en løsning, der er anderledes, ikke kræver vedligeholdelse og har en naturlig grøn profil.
Vi har stor erfaring med at lave firmalogoer i mos og kan hjælpe med at lave dem i forskellige størrelser, former og farver - så det passer præcis til kundens ønsker.
Priser
Priserne for et firmalogo afhænger af flere faktorer såsom størrelse, mostype, design, kompleksitet etc., men starter fra ca. 2.000 kr. ex. moms. 
Er du nysgerrig på, hvordan dit firmalogo vil se ud i mos? Så kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder. Sammen finder vi den rette farve, størrelse, mostype og et flot design, som vil passe den til eksisterende indretning - og vi laver gerne en gratis visualisering til dig.
Kontakt os og få lavet en visualisering af, hvordan dit logo kan se ud i mos - det er ganske gratis og uforpligtende.

 

 

 

Firmalogo i rensdyrmos

Et firmalogo i rensdyrmos giver et dejligt organisk udtryk og laves i mange forskellige nuancer, mix og størrelser. Kan laves med eller uden ramme.

Firma logo i mos

Firma logo af rensdyrmos i forskellige farver

 

Firmalogo i pudemos

Pudemos er et smukt materiale, der giver et blødt og organisk udtryk. Samtidig bidrager pudemos også til god akustik. Vi kan lave firmalogoer i pudemos i næsten alle størrelser og design samt med eller uden rammer.

Firma logo i mos

mos firmalogo

Mosbogstaver til væg

Vi laver også mosbogstaver til vægge, der f.eks. kan bruges som logo eller som en anderledes måde at udtrykke f.eks. din virksomheds pay-off, slogan etc. Mosbogstaverne kan laves i forskellige typer mos og størrelser samt med eller uden ramme. De kan selvfølgelig også sammensættes til er firmalogo.

Mos bogstaver til væggen

Mos bogstaver til væggen i pudemos

Mosvæg med firmalogo

Vi laver også logoer og figurskårne skilte, hvor vi monterer dem på en smuk baggrund af mos. Det kan f.eks. være en god måde til at understrege sin virksomheds grønne profil eller bare en lidt anderledes måde til at invitere naturen indenfor på.

Mosvægge med med figurskårne skilte

 

Mosvæg med firmaskilt i akryl

Mosvæg med lysskilt

Mosvæg med firma logo i træ

Bring naturen indenfor

Vores firmalogo i mos er den perfekte måde at invitere naturen indenfor, så det bliver en naturlig og integreret del af jeres virksomhed. Den smukke, grønne farve er ikke kun æstetisk at kigge på, men den kan bidrage til et bedre arbejdsmiljø, hvor der er plads til at tænke ud af boksen. 

Organiske former og naturlige farver er med til at skabe en beroligende effekt, der kan have positiv indvirkning hos medarbejderne. Det er derfor ikke kun for synets skyld, at vores mos produkter er en god idé, men også da de kan tilføre en jordnær og beroligende effekt og fornemmelse.

Der hersker ingen tvivl om, at arbejdsomgivelser og indtryk er vigtige, i håbet om at øge produktiviteten og velværen på et kontor eller i en virksomhed. Et dekorativt og kreativt firmalogo i mos giver et smil på læben og skaber indbydende og åbne rammer, der passer godt ind alle steder. 

Skal vi hjælpe dig?

Drømmer du om at kunne understrege virksomhedens grønne profil, ønsker I en bedre akustik på kontoret, eller skal der bare ske noget nyt, så er et firmalogo i mos måske netop det, I leder efter.

De mange muligheder gør det til en helt unik dekoration. Vælg forskellige typer af mos, om du ønsker en blanding mellem flere farver og nuancer, eller om det skal være en større eller mindre dekoration. Skab det helt rette firmalogo, som passer ind i det rum, du mener, har behov for det mere.

Bliv klogere på de mange muligheder hos MosDecor. Kontakt os gennem vores kontaktformular for at høre mere eller få et oplæg på en udformning af dit firmalogo i mos.

Skræddersyet løsning for dit firmalogo

Alle vores mosdekorationer laves per bestilling, og derfor kan du også være sikker på, at dit firmalogo vil fremstå helt unikt. Vi skræddersyer din bestilling efter dine ønsker, baseret på både farve, størrelse og mostype.

Hos MosDecor finder du også hjælp til at vælge den rette løsning, så det bliver en dekoration, I vil blive glade for på arbejdspladsen.

Det er vigtigt, at der bliver valgt den rette størrelse i forhold til rummet, men også den rette nuance i forhold til jeres logo eller den øvrige indretning, samt en mostype, som enten understreger jeres logo eller giver noget modspil hertil.

Vi tilbyder altid at lave gratis visualiseringer af jeres logo i mos i de ønskede omgivelser, så I har det bedst mulige beslutningsgrundlag.