Moskreationer efter dine ønsker

Moskreationer er en smuk måde at invitere naturen indenfor, men ligesom naturen ser ud på forskellige måder gør vores hjem, kontorer osv. det også. 

Hos MosDecor har vi hjulpet vores kunder med at skabe mosvægge, mosbilleder, moskugler med mere, til lige præcis deres behov og ønsker. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne. Vi har lang erfaring med at skabe skræddersyede moskreationer baseret på den enkelte kundes behov og vi forstår at rådgive vores kunder på en kompetent og betryggende måde gennem hele processen - fra idé til installation. 

Priser

Priserne afhænger af mange faktorer såsom, størrelse, mostype, mosmix, kompleksitet etc., så vi laver altid en projektpris sammen med kunden, når behovene er fastlagt, men startprisen begynder ved ca. 2.000 kr. ex. moms for de mest enkle specialkreationer. 

Find ud af mere

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på info@mosdecor.dk eller via vores kontaktformular for at høre mere om vores løsninger.

 

Mosvægge og logoer

 

mosvægge

En mosvæg passer ind næsten alle steder og giver et unikt indtryk og udtryk af natur.

Samtidig bidrager den til god akustisk og er derfor god for både øje og øre.

Hos MosDecor mixer vi også vores mosvægge med præserverede planter så man nærmest kan skabe en plantevæg - bare uden bøvlet med vanding og vedligeholdelse. En god måde at opnå grøn moderne kontorindretning.

Vi har lang erfaring med at lave mosvægge tilpasset den enkelte kundes ønsker og bistår med stor kompetence kunden gennem hele processen.

Læs mere om mosvægge og alle fordelene her.

Mosvægge 

 

 

 

FIRMALOGO AF MOS

Måske du gerne vil understrege dit firmas grønne profil eller måske du bare gerne vil have at dit firmalogo skiller sig ud.

Så kan et logo i mos være en løsning, da det er anderledes, smukt og har en naturlig grøn profil.

Vi har lang erfaring med at lave logoer i mos og kan hjælpe med at lave dem i forskellige størrelser, former og farver.

Se mere her.

mosvægge med logo

mosvægge med logo

mosvægge med logo