Velkommen til MosDecor

INVITÉR NATUREN INDENFOR
Vi startede i Odense i 2021 ud fra en idé om at vi gerne vil hjælpe folk med at kunne invitere naturen indenfor, men på en unik, nem og anderledes måde. Mos er nemlig ikke kun smukt, men også smart og det kræver derfor ingen vedligeholdelse eller vanding.

Vores lyst til at invitere naturen indenfor bygger på Biophilia-hypotesen, der beskæftiger sig med hvordan vi mennesker har en helt grundlæggende forbindelse med naturen og derfor føler et velvære når vi er i nærheden af den. Med vores mosvægge og mosbilleder kan vi skabe nogle flotte kreationer, der leder tankerne hen på naturen og på f.eks. skove, marker, skovbunde osv. Samtidig har mos også den behagelige egenskab at det er lydabsorberende og derfor medvirker til at behageligt lydmiljø. Så mos er godt for både øjet og øret og kan være et element i at skabe velvære i hjemmet, på kontoret, i salonen, klinikken, caféen etc.

Kunder i hele Danmark
I dag betjener vi kunder i hele landet – både virksomheder og private – og alle vores individuelle projekter er kendetegnet ved at de skabes i dialog med kunden, så løsningen er tilpasset den enkelte kundes, ønsker, stil og behov. Kontakt os her hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Vi har også vores webshop, hvor man kan finde en række af vores mest populære kreationer. Vi har gjort det nemt at bestille dem, vi laver og leverer dem hurtigt og så er de lige til at hænge op, der hvor du ønsker et stykke af naturen.