Smukke, grønne kontorplanter – vedligeholdelsesfri kontorbeplantning

Gå på opdagelse blandt vores flotte kontorplanter – og slip for dyr og kontinuerlig vedligeholdelse. Vores indendørs planter og indendørs træer er nemlig 100 % natur, der er præserveret, så de holder i mange år – uden du skal gøre tænke over nogen som helst form for pleje.

Læs mere på denne side eller kontakt os allerede nu og hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med smuk grøn kontorbeplantning uden løbende udgifter. Vi er tilgængelige på mail: info@mosdecor.dk eller telefon 22960053.

Kontorbeplantning

Grønne kontorplanter

 

Hvad er kontorplanter helt præcist?

Når vi kalder vores planter for kontorplanter, betyder det helt simpelt, at de er særligt udvalgt til at pryde danske kontormiljøer, restauranter, klinikker osv. Kort sagt alle steder hvor folk arbejder og mødes.

De er udvalgt til at skabe et flot og iøjenfaldende udtryk på f.eks. arbejdspladsen til glæde for medarbejdere, gæster og kunder - og det er helt uden vedligeholdelse og løbende udgifter. 

Kontorplanter er en vigtig del af moderne kontorindretning.

Hvordan er vores kontorplanter produceret?

Planterne gennemgår en unik præserveringsproces med naturlig glycerin, hvor fugtigheden i erstattes med præserveringskomponenten. Dermed holder de på fugten og ser smukke ud i mange år.

Vores kontorplanter produceres i Europa.

 

Vælg vores kontorplanter, og få lige så realistisk udtryk som levende planter

Vores kontorplanter er baseret på ægte natur – de indeholder hverken plastik eller kunstfibre, som kunstige planter gør. Det er derfor ikke kunstige planter du køber, men et ægte naturprodukt.

Dermed får du et lige så realistisk, naturligt udtryk på kontoret, i restauranten, i klinikken etc., som hvis du havde levende planter, der dog løbende skal vandes og vedligeholdes for at holde sig flotte.

Kontor planter

 

Mange fordele ved præserverede kontorplanter

100 % naturlige - ingen plastik eller kunstfibre
Alle præserverede træer og planter er ægte natur - ingen plastik eller kunststoffer. 
Selvom produkterne præserveres og undergår en stabiliseringsproces indebærer denne proces ingen kunstige elementer og indeholder ikke plastic eller syntetiske fibre som kunstige træer og planter gør.

Skabt til at holde i årevis
Gennem den unikke præserveringsproces med naturlig glycerin erstattes fugtigheden i træet eller planten med præserveringskomponenten, der gør at det holder på fugten og derved ser smukt ud i ca. 5-7 år. Planterne behøver dermed heller ikke lys

Omkostningseffektive
Vores præserverede træer og planter holder sig flotte længe hvilket betyder man sjældent skal skifte dem ud ligesom, der ikke er løbende omkostninger til at nogen f.eks. skal komme og vande dem.

Lette at vedligeholde og installere
Træerne kræver ingen lys og vanding og kan derfor benyttes steder hvor normale planter vil have svært ved at overleve. Det gør dem lette at arbejde og endnu lettere at nyde.

Perfekte på kontoret, restauranten og mange andre steder
Med vores smukke træer og planter kan man skabe flotte naturmiljøer på f.eks. arbejdspladsen, i restauranten, i salonen etc., men uden arbejdet og omkostningerne til vedligeholdelse.

De vokser ikke
Præserveringsprocessen stopper de biologiske processer og betyder at træer og planter ikke vokser og derfor ikke ændrer udseende - herunder visner

De er ikke giftige
Alle produkterne er skabt til at være i daglig kontakt med mennesker og udgør ingen sundheds- eller allergirisiko

Find ud af mere 

Hvis du ønsker at høre mere om vores præserverede træer og planter og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med et smukt grønt interiør er du meget velkommen til at kontakte os på enten mail: info@mosdecor.dk eller telefon 22960053

Vi har også en række planter og træer til salg til både private og virksomheder lige her i vores webshop.