Kontorplanter - Smuk & vedligeholdelsesfri kontorbeplantning

Kontorplanter tilfører ikke alene et grønt touch til arbejdsmiljøet - de kan også have en betydelig positiv indvirkning på medarbejdernes trivsel og produktivitet.

Den naturlige skønhed og tekstur fra planter på kontoret skaber en beroligende visuel effekt, der kan bidrage til en mere behagelig arbejdsplads. De grønne farver og organiske struktur bringer nemlig elementer af naturen ind i kontorlandskabet, hvilket kan skabe mere afslappende og inspirerende omgivelser.

Smuk og naturlig kontorbeplantning

Mange virksomheder ønsker mere grønt til deres kontorer, men kan ikke overskue plejen, der ligger bag kontorbeplantning. Med vores løsninger er dette ikke et problem, da vores smukke planter og træer er vedligeholdelsesfrie. 

Med vores naturlige, præserverede kontorplanter skal du ikke bekymre dig om pleje, da de hverken kræver vand eller lys. Du får 100% naturlige planter, der holder mange år frem.

Så ønsker du at pifte dit kontor, din klinik, restaurant eller andet sted op med grønt, men har ikke tiden til at holde det i live? Tilbyder vi hos MosDecor grønne løsninger, der ikke kræver nogen pleje. 

Vores løsninger til kontorbeplantning passer ind stort set alle steder, selv i mørke rum, da belysning ikke er nødvendigt, og de kan gøre en verden til forskel for udtrykket i et rum.

Vil du vide mere om planter til kontor?

Gå på opdagelse blandt vores flotte kontorplanter – og slip for dyr og kontinuerlig vedligeholdelse. Vores indendørs planter og indendørs træer er nemlig 100 % natur, der er præserveret, så de holder i mange år – uden du skal gøre tænke over nogen som helst form for pleje.

Læs mere på denne side eller kontakt os allerede nu og hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med smuk grøn kontorbeplantning uden løbende udgifter. Vi er tilgængelige på mail: info@mosdecor.dk eller telefon 22960053.

Kontorbeplantning pris

Kontorbeplantning fyn

 

Hvad er kontorplanter helt præcist?

Når vi kalder vores planter for kontorplanter, betyder det helt simpelt, at de er særligt udvalgt til at pryde danske kontormiljøer, restauranter, klinikker osv. Kort sagt alle steder hvor folk arbejder og mødes.

De er udvalgt til at skabe et flot og iøjenfaldende udtryk på f.eks. arbejdspladsen til glæde for medarbejdere, gæster og kunder - og det er helt uden vedligeholdelse og løbende udgifter. 

Kontorplanter er en vigtig del af moderne kontorindretning.

Store grønne kontorplanter

Hvordan er vores kontorplanter produceret?

Vores kontorplanter gennemgår en unik præserveringsproces med naturlig glycerin, hvor fugtigheden i erstattes med præserverings væske. Dermed holder de på fugten og ser smukke ud i mange år.

Vores kontorplanter produceres i Europa.

Vælg vores kontorplanter, og få lige så realistisk udtryk som levende planter

Vores kontorplanter er baseret på ægte natur – de indeholder hverken plastik eller kunstfibre, som kunstige planter gør. Det er derfor ikke kunstige planter til kontor du køber, men derimod et ægte naturprodukt.

Dermed opnår du et lige så realistisk, naturligt udtryk på kontoret, i restauranten, i klinikken etc., som hvis du havde levende planter, der dog løbende skal vandes og vedligeholdes for at holde sig flotte.
 

store kontorplanter

grønne kontorplanter

Mange fordele ved præserverede kontorplanter

100 % naturlige - ingen plastik eller kunstfibre
Alle præserverede træer og planter er ægte natur - ingen plastik eller kunststoffer. 
Selvom produkterne præserveres og undergår en stabiliseringsproces indebærer denne proces ingen kunstige elementer og indeholder ikke plastic eller syntetiske fibre som kunstige træer og planter gør.

Kontorbeplantning skabt til at holde i årevis
Gennem den unikke præserveringsproces med naturlig glycerin erstattes fugtigheden i planten med præserveringskomponenten, der gør at den holder på fugten og dermed ser smukt ud i ca. 5-7 år. Planterne behøver dermed heller ikke lys

Omkostningseffektive planter til kontor
Vores præserverede træer og planter holder sig flotte længe, hvilket betyder, at man sjældent skal skifte dem ud, ligesom der ikke er løbende omkostninger til at nogen f.eks. skal komme og vande dem.

Lette at vedligeholde og installere
Træerne kræver ingen lys og vanding og kan derfor benyttes steder hvor normale planter vil have svært ved at overleve. Det gør dem lette at arbejde med og endnu lettere at nyde.

Perfekte på kontoret, restauranten og mange andre steder
Med vores smukke træer og planter kan man skabe flotte naturmiljøer på f.eks. arbejdspladsen, i restauranten, i salonen etc., men uden arbejdet og omkostningerne til vedligeholdelse.

De vokser ikke
Præserveringsprocessen stopper de biologiske processer og betyder at træer og planter ikke vokser og derfor ikke ændrer udseende - herunder visner

De er ikke giftige
Alle produkterne er skabt til at være i daglig kontakt med mennesker og udgør ingen sundheds- eller allergirisiko

Læs om præserveret mosmosvæg pris og plantvæg indendørs her.

gode kontorplanter

kontorplanter

planter til kontoret

 

Find ud af mere 

Hvis du ønsker at høre mere om vores præserverede træer og planter og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med et smukt grønt interiør, er du meget velkommen til at kontakte os på enten mail: info@mosdecor.dk eller telefon 22960053

Vi har også en række planter og træer til salg til både private og virksomheder lige her i vores webshop.