Plantevæg indendørs - Unik løsning til private og erhverv

Mangler dine rum den helt unikke udsmykning eller et grønt og organisk pift, så er en plantevæg indendørs en god løsning på en unik dekoration til et rum. Det gælder både for private hjem såvel som til kontorer eller andre erhvervsmål.

Skræddersyede løsninger til dine rum

Ved at trække naturen og det organiske materiale indenfor kan du højne arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, eller skabe behagelige rum i det private.

Ikke nok med at det organiske materiale i en plantevæg indendørs giver et æstetisk løft til dine rum, så har det en stressreducerende effekt, som kan øge arbejdsglæden og motivationen. Derudover bidrager det organiske og friske design til et forbedret arbejdsmiljø ved at være støjreducerende.

Vores løsninger med plante- og mosvægge kan skræddersys til præcis dine behov, da denne type dekoration både kan laves i større eller mindre omfang. Med MosDecor får du 100% naturlige planter, som er præserveret, og derfor ikke kræver vedligeholdelse.

Skab din personlige og unikke plantevæg indendør

Vi ved, at alle behov er forskellige, og derfor er du eller din virksomhed med fra starten i designet af dine kommende plantevægge og til de er opsat og skaber glæde indendørs. De giver et friskt og levende udtryk til et rum, uanset hvilken type plante, du vælger i din plantevæg.

En løsning med præserverede planter giver dig mulighed for at nyde planterne i mange år, og du behøver ikke at afsætte tid til at vande planter hver uge. De kræver nemlig ingen vanding, hvilket både er godt for miljøet og for bundlinjen.

Hvad er præserveret mos?

præserveret mos

Hvad koster en plantevæg indendørs?

Priserne hos MosDecor er afhængige af størrelsen på dit projekt og din udvalgte dekoration. Vi designer vores mosvægge i mange forskellige størrelser, nuancer, typer af mos og former, og derfor varierer prisen også herefter.

Prisen er varierende, da vores design er håndlavede, og vi tilpasser disse til det enkelte rum, så vores kunder er sikret det bedst tænkelige resultat og kvalitet. 

Vi anbefaler dog, at du kontakter os for dit specifikke ønske, så vi kan estimere en pris ud fra dine krav og behov, til din kommende plantevæg indendørs. Du kan kombinere dine vægge med mosbilleder, kontorplanter eller andre vedligeholdelsesfrie produkter fra MosDecor.