Træer og planter til arbejdspladsen

Hos MosDecor er vi stolte af at være Verdissimo partner i Danmark. Verdissimo er verdens største producent af præserverede planter og træer og nu kan vi tilbyde en række af deres smukke produkter her i Danmark, som du kan købe lige her lidt længere nede på siden.

Med præserverede produkter fra Verdissimo kan man få flotte træer og planter indenfor, men uden al vedligeholdelsen de normalt kræver i form af vanding, gødning osv. Det betyder også der ikke er nogen løbende udgifter i form af tid og penge. Træerne passer sig selv og holder sig flotte i mange år. 

Så udover vores flotte vedligeholdelsesfrie mosvægge kan vi altså nu også tilbyde vedligeholdelsesfrie træer og planter til arbejdspladsen. 

Det er kort sagt blevet endnu nemmere og billigere at invitere naturen indenfor.

 

Fordele

100% naturlige
Alle præserverede træer og planter er ægte natur - ingen plastik eller kunststoffer. 
Selvom produkterne præserveres og undergår en stabiliseringsproces indebærer denne proces ingen kunstige elementer og indeholder ikke plastic eller syntetiske fibre f.eks. som kunstige planter gør.

Skabt til at holde i årevis
Gennem den unikke præserveringsproces med naturlig glycerin erstattes fugtigheden i træet med præserveringskomponenten, der gør at det holder på fugten og derved ser smukt ud i mange år.

Omkostningseffektive
Vores præserverede træer holder sg flotte længe hvilket betyder man sjældent skal skifte ud ligesom, der ikke er løbende omkostninger til at nogen f.eks. skal komme og vande træerne.

Lette at vedligeholde og installere
Træerne kræver ingen lys og vanding og kan derfor benyttes steder hvor normale planter vil have svært ved at overleve. Det gør dem lette at arbejde og endnu lettere at nyde.

Perfekte på kontoret, restauranten og mange andre steder
Med vores smukke træer og planter kan man skabe flotte naturmiljøer på f.eks. arbejdspladsen, i restauranten, i salonen etc., men uden arbejdet og omkostningerne til vedligeholdelse.

De vokser ikke
Præserveringsprocessen stopper de biologiske processer og betyder at træer og planter ikke vokser og derfor ikke ændrer udseende - herunder visner

De er ikke giftige
Alle produkterne er skabt til at være i daglig kontakt med mennesker og udgør ingen sundheds- eller allergirisiko

Find ud af mere eller køb i vores webshop

Hvis du ønsker at høre mere om vores præserverede træer og planter og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med et smukt grønt interiør er du meget velkommen til at kontakte os på enten mail: info@mosdecor.dk eller telefon 22960053

Vi har også en række træer til salg til både private og virksomheder lige her i vores webshop.