Præserveret mos - Skab liv med naturlige mosdekorationer

Hos MosDecor bruger vi præserveret mos i alle vores produkter, hvilket skaber en både smuk og naturlig indendørs atmosfære. Det gælder både i de private hjem og erhvervsmål. 

De grønne farver og organiske former byder netop energien og kreativiteten indenfor, og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Indretning med præserveret mos

Vi er vilde med mos, og det lader til, at danskerne generelt også er det. Det er gennem de seneste år blevet meget populært at bruge præserveret mos i dekoration på både vægge og andre steder.

Med denne grønne og dragende indretning inviteres naturen indendørs, og det giver mulighed for at lade kreativiteten flyde. Vi tror på, at grønne og organiske omgivelser kan skabe en bedre arbejdsplads og miljø generelt, da forbindelsen mellem ude og inde styrkes. Det kan bidrage positivt til medarbejdernes trivsel og produktivitet.

Hos MosDecor har vi specialiseret os i forskellige typer af dekorative motiver med præserveret mos, som kan bruges både i hjemmet og på arbejdspladsen, for at bringe naturen med indenfor.

Hvad er præserveret mos?

Præserveret mos, også ofte kaldet dekorationsmos, er en vedligeholdelsesfri dekorationstype, som bruges til at lave forskellige typer af naturlige dekorationer.

Mosset gennemgår en proces med præservering, som i de lange træk minder meget om balsamering. Her plukkes mosset, hvorefter det enten bades i eller sprøjtes med præserveringsvæske, som består af en smule alkohol og glycerin.

Denne præservationsblanding er med til at holde mosset pænt og fugtigt, samtidig med, at det holder insekter, svampe og andet fra at indtage det, som et hjem. Hertil indfarves præserveret mos også, så det får en smuk farve. Dette gøres med uskadelig fødevarefarve.

Hvad er præserveret mos?

præserveret mos

Hvordan laver man præserveret mos til dekorationer?

Er du nysgerrig på, hvordan laver man præserveret mos til dekorationer? Eller er du bare nysgerrig på, hvordan vi får sammensat de flotte mosvægge og moskugler, som vi bruger mosset til.

Vi bruger altid kvalitetssikrede mostyper, som både holder formen og farven, når vi fastsætter dem på dekorativ vis. Det er nemlig vigtigt, at man vælger en type, som holder i længden og ikke visner hen i løbet af kort tid.

Dette sørger vi naturligvis for, når vi laver et firmalogo i mos eller en smuk mosvæg i mixmos til dit hjem eller din arbejdsplads. For at kunne have den længste holdbarhed er det vigtigt med den rigtige arbejdsmetode og gode materialer.

Vi garanterer altid mellem 7 og 10 års levetid på vores produkter.

Produkter for enhver smag

Vi tilbyder produkter for enhver smag, så du kan få netop den dekoration, du ønsker. Se vores produkter nedenfor:

Vi bruger hertil forskellige typer af præserveret mos, herunder pudemos og Provencemos. Du kan også vælge at få lavet din mosdekoration i forskellige mostyper, så du får et mix af flotte farver og strukturer. Se vores forskellige mosmix her.

FAQ

Hvad er er præserveret mos?
Præserveret mos er behandlet mos, som har fået et lag af glycerin og alkohol, samt eventuelt farve, der holder det både fugtigt, farvefuldt og frodigt at se på.

Hvordan laver man præserveret mos?
Man laver præserveret mos, ved enten at dyppe eller spraye mosset med præserveringsvæske, som består af glycerin og en smule alkohol, der er med til at øge holdbarheden. Hertil kan der også bruges farvestof til at fremhæve farven på mosset.

Hvad bruger vi præserveret mos til?
Vi benytter præserveret mos til vores mosvægge og mosdekorationer, så de bliver vedligeholdelsesfrie og holder form og farve mange år frem.

Hvad koster en mosdekoration?
Hos MosDecor finder du smukke og frodige mosdekorationer til priser fra 1.395 kr. Hertil tilbyder vi også dekorative moskugler, større mosvægge og meget mere, som du kan bruge i indretning af både hjem og kontorlokaler.