Mos efter dine ønsker

En mosvæg er en smuk måde at invitere naturen indenfor, men ligesom naturen ser ud på forskellige måder gør vores hjem, kontorer osv. det også. 

Hos MosDecor har vi hjulpet vores kunder med at skabe mosvægge, moslogoer, moskugler med mere til lige præcis deres behov og ønsker. 

Hvis du overvejer om en mosvæg kunne være noget for dig, så kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne. Vi har lang erfaring med at skabe skræddersyede mosvægge baseret på den enkelte kundes behov og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Kontakt os på info@mosdecor.dk eller via vores kontaktformular og vi vil hurtigst muligt komme retur til dig. 

Nedenfor har vi samlet et overblik over de fire mostyper vi normalt arbejde med samt nogle af vores mest benyttede mosmix. Vi har også samlet lidt billeder til inspiration.

Mostyper

Mosvæg rensdyrmos

Rensdyrmos

Rendyrmos er er egentlig lav og fra naturens side gråligt, men kan farves i flere forskellige farver med frugtfarver. Rensdyrmos har en heterogen svampet struktur, der giver et flot og behaeligt udtryk.

Mosvæg i pudemos

Pudemos

Med pudemos kan man skabe en helt speciel struktur og dybde i billedet. Pudemos er normalt 5-15 cm i diameter og 5-10 cm højt og pga. disse bredde- og højdeforskelle kan man skabe en spændende struktur - nærmest en 3D-effekt.

Mosvæg i provencemos

Provencemos

Provencemos kan skabe sammen flotte 3D effekt som pudemos og har ligesom pudemos også gode akustiske egenskaber. Provencemos har en lidt med "behåret" overflade og fremstår lidt mere vild.

Mosvæg fladmos

Fladmos

Fladmos fungerer bedst sammen med andre mostyper i et mix. For eksempel fungerer det perfekt sammen med pudemos og rensdyrmos og en kombination af de forskellige typer mos giver en spændende effekt.

 

Mosmix

Mosvægge i pudemos og provencemos

Mosmix 001

Mosvæg i mosmix i provencemos og pudemos

Mosmix 013

Mosvæg i mix

Mosmix 006

Mosvægge i mix med grene

Mosmix 007

 

Mosvægge i mix med planter

Botanica B001

Mosvæg i mix med træsvampe

Forest mix 002

Mosvægge i mix med grene og svampe

Forest mix 003

Mosvæg i mix med bregner og svampe

Forest mix 005

 

MOSVÆGGE

En mosvæg passer ind næsten alle steder og giver et unikt indtryk og udtryk af natur. Samtidig bidrager den til god akustisk og kræver ingen vanding så der er ingen risiko for den visner.

 

FIRMALOGO AF MOS

Måske du gerne vil understrege dit firmas grønne profil eller måske du bare gerne vil have at dit firmalogo skille sig lidt ud.

Så kan en logo i mos være en løsning, da det er anderledes, smukt, ikke kræver vedligeholdelse og har en naturlig grøn profil.

Vi har lang erfaring med at lave logoer i mos og kan hjælpe med at lave dem i forskellige størrelser, former og farver - så det passer præcis til kundens ønske.

 

Mosvægge

MOSKUGLER

En helt ny måde at invitere naturen indenfor

MOSCIRKLER

Smuk natur i naturens egen form - lige til at hænge op

MOSBILLEDER

Kvadratiske og rektangulære mosbilleder skaber en dejlig atmosfære i ethvert rum

MOS SKILLEVÆG

En støjabsorberende, smuk og anderledes måde at indrette kontoret